zajednickadandrzavnosti2 2019

Četvrtak, 21 Ožujak 2019 19:11

NK Župa dubrovačka Šuker uručio donaciju od pola milijuna kuna za igralište s umjetnom travom

NK Župa dubrovačka Šuker uručio donaciju od pola milijuna kuna za igralište s umjetnom travom Foto: Općina Župa dubrovačka

S obzirom na broj od preko 250 djece jedna od glavnih preokupacija Nogometnog kluba Župa dubrovačka su aktivnosti na poboljšanju i izgradnji infrastrukture nužno potrebne za normalno odvijanje trenažnih procesa i natjecanja u svim uzrastima i kategorijama.

Tako je prošle godine uz pomoć Općine Župa dubrovačka započeto s pripremnim radnjama na izgradnji pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom, ali znatno većih dimenzija (94 x 54 m).

Općina Župa dubrovačka je uz ostala ulaganja preko Zajednice sportova u ovaj projekt dodatno uložila preko 200 tisuća kuna, a navedeni radovi bili su osnovni preduvjet za dobivanje donacije Hrvatskog nogometnog saveza što je danas i realizirano.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker danas je u Zagrebu predsjedniku NK Župa dubrovačka Đuru Lonzi svečano uručio donaciju u iznosu od 500 tisuća kuna namijenjenu nabavci umjetnog travnjaka.
„Ovom prigodom NK Župa zahvaljuje prvenstveno Općini Župa dubrovačka, Izvršnom odboru Županijskom nogometnog saveza te naravno HNS-u koji su prepoznali značaj i potrebu realizacije ovog projekta koji će uvelike olakšati daljnje aktivnosti na zadovoljstvo sve većeg broja djeca i roditelja.“ – poručili su iz NK Župa dubrovačka.

DPP

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019