zajednickadandrzavnosti2 2019

Petak, 22 Ožujak 2019 09:16

Župan dao podršku humanitarnoj utakmici hrvatske ragbi reprezentacije i Oxforda u Dubrovniku

Župan dao podršku humanitarnoj utakmici hrvatske ragbi reprezentacije i Oxforda u Dubrovniku Foto: DNŽ

Župan Nikola Dobroslavić danas je, zajedno sa zamjenicom Žaklinom Marević i v.d. pročelnice UO za društvene djelatnosti Jelenom Dadić, primio trenera dubrovačkog Ragbi kluba Invictus Danijela Keserovića i direktoricu Dubrovnik Partnera Tildu Bogdanović.

Na sastanku je predstavljen humanitarni projekt koji je upravo u pripremi – prijateljska ragbi utakmica između hrvatske ragbi reprezentacije i reprezentacije Sveučilišta Oxford iz Velike Britanije koja će se 6. travnja održati upravo u Dubrovniku. Kako je rečeno na sastanku, cijena ulaznice za ovu utakmicu, koja će se održati na Gradskom stadionu Lapad, iznosi 20 kuna, a cjelokupni prihod namijenjen je liječenju naše sugrađanke Gordane Goge Knego, oboljele od cerebralne paralize.

Župan Dobroslavić izrazio je potporu hvalevrijednoj inicijativi humanitarnog karaktera, naglasivši pritom kako je dodatni značaj ovakvih događanja u promociji zdravog života i sportskih aktivnosti, ali i svjesnosti o tome da smo dužni pomagati onima kojima je naša pomoć potrebna.

Na sastanku su izneseni i ostali detalji o samoj orgainizaciji ovog izuzetno zanimljivog sportskog susreta te je zaključeno da će ga Dubrovačko-neretvanska županija u potpunosti podržati.

DPP

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019