Ponedjeljak, 08 Travanj 2019 18:08

CA nema mjesta za putnike s kupljenim kartama, a za mlatimudane se odjednom „pronašlo” 1000 karata do Dubrovnika

Piše:

Iz Croatia Airlinesa danas su se odlučili priopćenjem za javnost pohvaliti kako eto oni podržavaju summita Kina + 16, koji se u Dubrovniku održava 11. i 12. travnja, i to na način da uvodi pet dodatnih letova između Zagreba i Dubrovnika od 10. do 13. ovog mjeseca. Iz CA kažu, tako su oni fino ponudili sudionicima summita i svim ostalim putnicima više od tisuću dodatnih sjedala. Hvale se i angažmanom najvećeg aviona iz flote Airbusa 320.

I sve bi to bilo možda čak i lijepo, krasno i divno, da kojim slučajem nije riječ o Croatia Airlinesu, kompaniji iz noćnih mora Dubrovčana. Da, nije zajebancija: ona CA zbog koje Dubrovčani znaju ostati „popišani” na aerodromu jer im je ta kompanija prodala karte, a poslala dvomotorac propelerac s manjim brojem sjedišta pa se u njega ne mogu ukrcati, hvali se sad eto kako će u par dana osigurati 1000 dodatnih karata za letove Zagreb – Dubrovnik – Zagreb.

Poslavši priopćenje za javnost medijima iz CA su valjda računali kako će sve redakcije učinit „copy – paste” i to njihovo PR-ovsko smeće „zalijepiti” na portale, novinari, čitatelji i korisnici usluga te raspadajuće kompanije valjda će zaboraviti sve one ostale dane u godini u kojima su potrebe Dubrovčana Croatia Airlinesu zadnja rupa na svirali, a oni će ispasti jedna tako krasna i društveno odgovorna kompanija koja eto pomaže jadnim mlatimudanima koji će se ovih dana okupiti u Dubrovniku, da do Dubrovnika i stignu. Nisu zaboravili napomenuti kako će i tih dana obavljati sve redovne letove.

Ma hajde, što mi napričaste, padosmo eto na guzicu od vaše silne brige za Dubrovnik.

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019