Petak, 19 Travanj 2019 12:55

Kazna: Sedam dana bez stolova ispred Pucić Palacea

Kazna: Sedam dana bez stolova ispred Pucić Palacea Foto: Grad Dubrovnik

Tvrtka Sagrada Management d.o.o. kažnjena je novčanom kaznom od deset tisuća kuna uz dodatnih dvije tisuće kuna za odgovornu osobu u pravnoj osobi jer su jučer mimo ugovora o zakupu postavljena dva stola i stalak s cjenikom uz ugostiteljski objekt na Gundulićevoj poljani, navode danas iz gradske uprave.

Vlasnik objekta Sagrada Management kažnjen je novčanom kaznom od dvije tisuće kuna. Ovaj prekršaj također predviđa i privremeno oduzimanje javne površine, odnosno otkaz ugovora o zakupu na sedam dana, pišu iz Grada o sankcijama zbog kojih sedam dana neće biti stolova ispred Pucić Palacea.

„Provodeći redovne aktivnosti nadzora korištenja javnih površina Komunalno redarstvo Grada Dubrovnika utvrdilo je kršenje odredbi Odluke o zakupu javnih površina (Službeni glasnik Grada Dubrovnika br. 01/14, 21715 i 03/16.). Temeljem članka 239. Prekršajnog zakona izdan je obvezni prekršajni nalog.

U okviru priprema za turističku sezonu Služba komunalnog redarstva nastavit će provoditi kontrolu pridržavanja Odluke o reklamiranju i Odluke o zakupu javnih površina, ali i drugih srodnih odluka poput Odluke o načinu i vremenu obavljanja građevinskih radova. Tijekom lipnja i srpnja planira se pojačani nadzor korištenja pomorskog dobra sukladno koncesijskim odobrenjima.” - navodi se u priopćenju iz Grada Dubrovnika.

D.M.

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020