Ponedjeljak, 29 Travanj 2019 19:51

Antonio Vojvodić novi direktor TZ Općine Župa dubrovačka

Antonio Vojvodić novi direktor TZ Općine Župa dubrovačka Foto: FB

Antonio Vojvodić novi je direktor Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka. Vojvodić je dobio najviše bodova članova Vijeća Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka nakon prezentacije programa razvoja turizma u ovoj općini koju su pojedinačno održali kandidati koji su ušli u najuži izbor, a osim Vojvodića to su bili Marija Pendo i Marko Miloslavić.

„Sukladno najavama sa 7. sjednice Vijeća Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka, na današnjoj, 8. sjednici održan je drugi krug na kojem je troje kanididata koji su u prvom krugu predstavljanja dobili najveći broj glasova imalo priliku dodatno prezentirati svoj program razvoja turizma u Župi dubrovačkoj, kao i način vođenja Turističke zajednice u narednom periodu.” - navodi se u priopćenju iz Općine Župa dubrovačka.

“Nakon što su kandidati Marko Miloslavić, Marija Pendo i Antonio Vojvodić pojedinačno odradili multimedijalne prezentacije, vijećnici su tajnim glasanjem izabrali najboljeg kandidata za budućeg direktora Turističke zajednice, a najveći broj bodova dobio je Antonio Vojvodić.” - piše u priopćenju.

D.M. 

banner70dlji250 1

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019