Petak, 03 Svibanj 2019 18:51

Otvoren Techne Summit Dubrovnik

Otvoren Techne Summit Dubrovnik Foto: Grad Dubrovnik

Techne Summit Dubrovnik, interaktivno dvodnevno događanje koje okuplja investitore, poduzetnike i inovatore s područja Sredozemlja započelo je danas, a na otvaranju je prisustvovala zamjenica Grada Dubrovnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž i pročelnik Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Marko Miljanić.
Glavna tema događaja je „Tehnologija. Inovacija. Talent.“, dok je cilj približiti priče iz hrvatskog poduzetničkog ekosustava globalnoj publici i ojačati položaj Hrvatske kao dinamične poduzetničke zajednice. 
 
Zamjenica Tepšić je pozdravila sve sudionike i predstavila „Poštujmo Grad“, krovni projekt koji obuhvaća niz aktivnosti gradske uprave u postizanju održivog turizma, od kratkotrajnih pa dugoročnih infrastrukturnih projekata.

Naglasila je kako je očuvanje baštine i osiguravanje najboljeg iskustva Dubrovnika posjetiteljima jedan od glavnih motiva ovog projekta, ali da su ipak u svemu tome najvažniji građani i da je bolja kvaliteta življenja koju gradska uprava nastoji osigurati na prvom mjestu.

DPP

banner70dlji250 1

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019