Subota, 04 Svi 2019 14:14

Radionice o planu razvoja turizma na Pelješcu u kontekstu izgradnje Pelješkog mosta

Radionice o planu razvoja turizma na Pelješcu u kontekstu izgradnje Pelješkog mosta Foto: DNŽ

Regionalna agencija DUNEA, u sklopu provedbe projekta COASTING koji se bavi uspostavom uspješnijeg integralnog upravljanja obalnim područjem, u suradnji s Institutom za turizam izrađuje dokument „Poželjan plan razvoja turizma na poluotoku Pelješcu u kontekstu izgradnje Pelješkog mosta“.

Ovim putem se pozivaju udruge civilnog društva, vlasnici smještajnih objekata, hotelijeri te gospodarstvenici (školjkari, vinari, ugostitelji, vlasnici suvenirnica i kušaonica vina te ostali) s područja Pelješca na sudjelovanje u radionici kako bi svojim idejama doprinijeli izradi plana poželjnog razvoja turizma na poluotoku Pelješcu u kontekstu izgradnje Pelješkog mosta. Radionicu organizira Regionalna agencija DUNEA u velikoj dvorani Općine Orebić prema sljedećem rasporedu:

6. svibnja 2019 u 14:00 sati
– Udruge civilnog društva s područja Pelješca

7. svibnja 2019 u 12:00 sati
– Vlasnici smještajnih objekata i hotelijeri s područja Pelješca

7. svibnja 2019 u 14:00 sati
– Školjkari, vinari, ugostitelji, vlasnici suvenirnica, vlasnici kušaonica vina i ostali gospodarstvenici s područja Pelješca

Svi zainteresirani za sudjelovanje u radionici mogu se prijaviti na sljedeći mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 5. svibnja 2019.

Izrada dokumenta „Poželjan razvoj turizma na poluotoku Pelješcu u kontekstu izgradnje Pelješkog mosta“ trebala bi predstavljati prvi korak u sagledavanju neposrednih i posrednih učinaka izgradnje mosta na postojeći/željeni turistički proizvod poluotoka, ali i na izazove na koje bi vlast u svim jedinicama lokalne samouprave Pelješca trebale odgovoriti u kontekstu osiguravanja potrebnih preduvjeta za dugoročno održiv i, od strane svih razvojnih dionika poluotoka, podržavan model turističkog rasta i razvoja.

Županija dubrovačko - neretvanska

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020