lausnekretninebanner

Srijeda, 08 Svi 2019 16:13

Veleposlanik Kraljevine Španjolske na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Veleposlanik Kraljevine Španjolske na prijemu kod gradonačelnika Frankovića Foto: Grad Dubrovnik

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i zamjenica Jelka Tepšić primili su Alonsa Dezcallara Mazarreda, veleposlanika Kraljevine Španjolske u Republici Hrvatskoj koji je listopadu 2018. stupio na dužnost.
 
Gradonačelnik Franković i zamjenica Tepšić, koja je ujedno i počasna konzulica Španjolske u Dubrovniku su istaknuli da veliki broj španjolskih turista dolazi u Dubrovnik, što je veleposlanik Mazarredo potvrdio naglasivši da je Dubrovnik kao grad vrlo popularan i prepoznat u Španjolskoj.
 
Veleposlanika Mazarrreda je zanimalo kako se grad suočava s velikim gužvama tijekom turističke sezone s obzirom da je vrlo dobro upoznat s problemom prekomjernog turizma, a tom prilikom su gradonačelnik Franković i zamjenica Tepšić istaknuli projekt „Respect the City“ putem kojeg gradska uprava želi očuvati baštinu te osigurati kvalitetan svakodnevni život građana i najbolje iskustva Dubrovnika posjetiteljima. Veleposlanik Merrado je izrazio želju za suradnjom na brojnim područjima, naročito na području turizma.  

DPP

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020