Srijeda, 08 Svi 2019 20:22

U povodu Dana Županije koncert DSO-a i mladih glazbenika

U sklopu programa obilježavanja Dana dubrovačko-neretvanske županije, u petak, 10. svibnja na koncertu u Kneževom dvoru, tradicionalno će nastupiti mladi glazbenici s područja Županije. Koncertom će ravnati maestro Tomislav Fačini, a početak koncerta zakazan je u 21 sat.

Učenici koji su se ove godine istaknuli svojim trudom i talentom i dobili priliku nastupiti s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom su cellistica Nina Zvone, sopranistica Valentina Elizabeta Šilje i saksofonisti Darko Tot i Roberto Galov.

Program ovog, prvog koncerta DSO-a u Dvoru ove sezone je sljedeći: L. Sorkočević (Simfonija br. 4 u F duru), A. Vivaldi (Arija di Abra iz 'Juditha Triuphans'), W.A. Mozart (Koncert za rog i orkestar br. 3, 1. st. allegro), J. Matanović (Rondo rustico), D. Popper (Mađarska rapsodija), L. van Beethoven (Simfonija br. 4 u B duru, op. 60)

Ulaznice za koncerte dostupne su u uredu Orkestra od 9 do 14.30 sati, na web stranici www.dso.hr u Luži, u agenciji Perla Adriatica na Pločama, u gift shopu Dubravka na Pilama i jedan sat prije početka koncerta na mjestu održavanja. Ulaznice po povlaštenim cijenama za građane i ostvarenje popusta, dostupno je isključivo na blagajni Orkestra.

R.R.D.

banner taksiispiti

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019