lausnekretninebanner

Četvrtak, 09 Svi 2019 13:02

Fotografija Ivana Kapovića „Zjenica močvare” među najboljima na natječaju „Volim svoju županiju”

"Zjenica močvare" "Zjenica močvare" Foto: Ivan Kapović

U mjesec i pol dana, koliko su sudionici imali vremena predati svoje radove, na foto natječaj „Volim svoju županiju“ prijavljeno je 3667 fotografija. Autori iz Primorsko - goranske i Zadarske županije ponovno su bili najaktivniji s više od 500 prijavljenih fotografija po županiji. Upravo zbog velikog odaziva, u odabiru najboljih fotografija iz svih hrvatskih županija presudile su nijanse.

Na čelu ovogodišnjeg stručnog žirija bila je profesionalna fotografkinja Mare Milin. Uz Maru Milin, članovi žirija su Ivana Gusak Galić iz Osječko - baranjske županije, Kristijan Toplak iz Virovitičko -podravske županije i Karlo Frljužec iz Krapinsko - zagorske županije.

Žiri je odabrao 21 fotografiju za svaku hrvatsku županiju i Grad Zagreb, a one ulaze u postav putujuće izložbe „Volim svoju županiju“. Najviše glasova prikupila je fotografija „Noć na Vidovoj gori“ autora Božana Štambuka iz Splitsko - dalmatinske županije s osvojenih 38 bodova. Slijedi „Zjenica močvare“ Ivana Kapovića iz Dubrovačko - neretvanske županije s osvojenih 37 bodova te „Lege“ Mateja Snopeka iz Osječko - baranjske županije s osvojenih 36 bodova!

DPP

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020