lausnekretninebanner

Četvrtak, 09 Svi 2019 14:28

Vlahušić: Nisam mentor Baraču, a Mato idem u malim cipelama po mojim velikim stopama

Piše:
Vlahušić: Nisam mentor Baraču, a Mato idem u malim cipelama po mojim velikim stopama Foto: DPP

Bivši gradonačelnik Andro Vlahušić odbacio je za portal Dubrovnikpress.hr tvrdnje aktualnog gradonačelnika Mata Frankovića kako je on mentor predsjedniku dubrovačkog SDP-a Jadranu Baraču.

- Ne, nisam nikakav mentor Jadranu Baraču, rijetko se čujemo i vidimo, ali Barač, za razliku od Mata Frankovića čita i razumije stvari koje Franković ne razumije. – kazao je kratko Vlahušić.

Naime, Baraču je na sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Franković poručio da neka od pitanja o projektima, koja upućuje njemu postavi svome mentoru, a jasno je kako je mislio na Vlahušića. Barač je za Dubrovnikpress.hr kazao kako su Frankovićeve prozivke zapravo odraz njegove nemoći te naglašava kako mu Andro Vlahušić nije nikakav mentor već samo imaju slične stavove po nekim pitanjima, o čemu možete čitati OVDJE.

Vlahušić je i ovo prilikom, nakon što je demantirao kako je mentor Baraču, okrznuo gradonačelnika Frankovića:

- Mato ide u malim cipelama po mojim velikim stopama i ništa svoje nema. I taj prijedlog da koncesijska naknada bude 30 posto bio je moj, a proizašao je iz vještva, a HDZ me u tome nije htio podržati je su i HDZ i Kristić govorili da je naknada od 30 posto lopovluk. - rekao je Andro Vlahušić u kontekstu koncesijske naknade koju bi trebale plaćati Excelsa nekretnine za žičaru.

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020