lausnekretninebanner

Nedjelja, 12 Svi 2019 12:03

Raguževa Šarulja neće imati što pasti, u Gospino polje postavit će se umjetna trava

Piše:
Raguževa Šarulja neće imati što pasti, u Gospino polje postavit će se umjetna trava Foto: DPP

Jest da Raguževa krava Šarulja više neće imati gdje pasti, ali će uređenje nogometnog terena u Gospinu polju bit prva velika investicija Grada Dubrovnika u sportsku infrastrukturu nakon dugo vremena. Projekt uređenja tog igrališta započet će još u ovoj godini.

Postupak javne nabave za izvođenje radova na uređenju igrališta je okončan, ali je nakon izbora najboljeg ponuditelja tvrtka koja nije izabrana podnijela žalbu na natječaj. Unatoč žalbi iz gradske uprave računaju kako će za nekoliko mjeseci, započeti radove na realizaciji ovog šest milijuna kuna vrijednog projekta.

U sklopu radova, osim igrališta na koje će biti postavljena umjetna trava, uredit će se i svlačionice, odnosno ukloniti postojeći te postaviti novi montažni objekt kao i nove tribine.

Govoreći o početku radova na uređenju nogometnog igrališta u Gospinu polju gradonačelnik Mato Franković nedavno je istaknuo kako će dubrovačka djeca konačno dobiti teren uređen po vrhunskim standardima koji će biti adekvatan i za sportska natjecanja.

Uređenje igrališta u Gospinu polju po svoj prilici neće biti jedina investicija u sportsku infrastrukturu ove godine. Temeljem nedavno usvojene Strategije razvoja sporta i sportske infrastrukture planiraju se i radovi na uređenju judo dvorane u Mokošici, tenis dvorane u Lapadu te hangara Veslačkog kluba Neptun dok bi se u bivšem hotelu Stadion trebao urediti muzej vaterpola.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020