lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 13 Svi 2019 15:15

Župan Dobroslavić primio veleposlanika Rumunjske u Republici Hrvatskoj Grigoriea

Župan Dobroslavić primio veleposlanika Rumunjske u Republici Hrvatskoj Grigoriea Foto: DNŽ

Župan Nikola Dobroslavić primio je danas veleposlanika Republike Rumunjske u Republici Hrvatskoj Constantina - Mihaila Grigoriea.

Veleposlanik Grigorie zahvalio je županu na prijemu, istaknuvši kako je suradnja naših dviju zemalja dobra te kako je daljni cilj uspostava suradnje na regionalnoj razini.

Župan Nikola Dobroslavić složio se s riječima veleposlanika Grigoriea, kazavši pritom kako bi završetak Koridora 5c značajno pridonio poboljšanju suradnje.

- Završetak izgradnje Koridora 5c bit će dobra prilika za zemlje istočne Europe, na taj način će im se značajno olakšati pristup Jadranskom moru. - kazao je župan te dodao kako će to onda zasigurno utjecati i na povećanje broja rumunjskih turista u našoj županiji.

Također, župan je tom prigodom Grigoriea upoznao i s gospodarskim i kulturnim značajkama Dubrovačko-neretvanske županije, istaknuvši kako je glavna gospodarska grana ove regije turizam. Tijekom susreta bilo je riječi i o mogućnostima suradnje dviju zemalja, posebice s naglaskom na potencijale Dubrovačko-neretvanske županije.

DPP

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020