lausnekretninebanner

Nedjelja, 19 Svi 2019 15:29

Zanimljiv koncept predstavljanja nacionalnog folklora

Réka Hasas i Kristòf Horváth mađarski je par kojeg bi se u šali moglo reći kako ih nije briga što Mađarska nema more, Réka i Kristòf razvili su jedra i odlučili oploviti svijet, a nedavno su se usidrili u Zatonu malom. Pa što sad, reći će netko, nisu jedini koji su se odlučili na takvo što, po čemu su posebni?

E pa Réka i Kristòf posebni su po tome što su odlučili u što više luka u koje pristanu lokalcima predstaviti mađarski i transilvanijski folklor i to kroz izložbu „Mađari oko svijeta”, a prvu izložbu postavili su baš u Zatonu malom te se mogla vidjeti u konobi Dandy.

Réka Hasas i Kristòf Horváth za realizaciju ovog zanimljivog koncepta predstavljanja nacionalnog folklora prethodno organizirali fotografski natječaj te su pobjedničke fotografije izabrane za izložbu koja prikazuje običaje i folklor različitih regija Mađarske i Transilvanije.

Nažalost kiša je bila uzrok tome da se izložba u zatonu mogla vidjeti samo jedan dan, a Réki i Kristòfu želimo mirno more i da njihovu izložbu vidi što veći broj ljudi.

Davor Mladošić

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020