Petak, 24 Svi 2019 12:15

Udruga Plavac mali ugostila sudionike stručnog putovanja HGK

Udruga Plavac mali ugostila sudionike stručnog putovanja HGK Foto: Udruga Plavac mali

U sklopu projekta HGK promocije vina i povećanja prepoznatlivosti i pozicioniranja hrvatskih vina Komora je okupila proizvođače vina te  održala  prezentacije u Beogradu, Novom Sadu i Mostaru. Pored predstavljanja na sajmu turizma i vina prezentacije su održane i u Salonu vina te na tematskim večerama u najelitnijim restoranima u Beogradu i Novom Sadu.

Predstavnici Udruge Plavac mali predstavili su vina Putniković, vina vinarije Dingač i PZ Postup. Brojni gosti oduševljeni su okusom plavca malog koji točno pogađa okus prosječnog konzumenta a koji su ujedno i najveći potrošači plavca. Čaša vina nije više rezervirana za konzumiranje nakon ručka, naprotiv zadnjih godina vino je  postalo je popularno u svim prigodama i među svim generacijama. Distributeri i vlasnici restorana imali su priliku kušati vrhunska pelješka vina i na Pelješcu gdje je Komora organizirala stručno medijsko putovanje.

Dvanaest gostiju je nakon obilaska vinogorja Dingač i Postup moglo uživati u vinima koje su im predstavili Miro Bezek, enolog u vinariji Putniković, Anto Martinović, upravitelj PZ i vinarije Dingač te Ane Barać voditeljice muzeja vina u čijem prostoru je i održana vinska prezentacija.ž

DPP

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020