lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 27 Svi 2019 15:16

Viktorija Knežević (Pametno): Nisam razočarana, a SDP nije zaslužio toliki broj glasova

Piše:
Viktorija Knežević (Pametno): Nisam razočarana, a SDP nije zaslužio toliki broj glasova Foto: pametno.org

Lista Pametno na netom okončanim izborima za Europski parlament osvojila je Dubrovačko- neretvanskoj županiji 315 glasova birača. Odvjetnica Viktorija Knežević šesta kandidatkinja na toj listi osvojila je u Županiji 46 dok ju je u Gradu Dubrovniku preferencijalno podržalo 33 birača. Nakon prespavane noći Viktorija Knežević za portal Dubrovnikpress.hr istaknula je kako svojim rezultatom nije razočarana jer nije bila aktivna tijekom kampanje.

- Jako mi je žao što lista Pametno nije uspjela ostvariti bolji rezultat. Osobno nisam razočarana glasovima koji su dani meni jer u kampanji, ruku na srce, nisam aktivno sudjelovala. Inače su kampanje krv, znoj, suze i jako puno vremena je potrebno u njih uložiti, što ja nisam bila u mogućnosti zbog prethodno preuzetih obveza i to sam vrlo jasno na samom početku iskomunicirala s predsjednicom stranke Pametno. - kazala je Knežević.

Prokomentirala je rezultate ostalih stranaka, istaknuvši kako SDP nije zaslužio glasove birača koji su mu dali povjerenje.

- Što se šire slike tiče, očito su se birači polarizirali. Konkretno birači s ljevice i centra svoje su glasove dali SDP-u, koji izborno gledano, nije zaslužio toliki broj glasova, ali birači su, kako njihovi glasovi ne bi propali, svoju potporu dali SDP-u, odnosno nisu se odlučili poduprijeti manje stranke s lijevog spektra poput liste Pametno ili Starta Dalije Orešković. - kazala je Viktzorija Knežević.

Iako zbog svojih obveza nije aktivno sudjelovala u kampanji, Viktorija Knežević kao uspješna odvjetnica dobro je poznata dubrovačkoj javnosti. Hrvatsku javnost zaintrigirala je nedavno pokrenuvši web platformu OcijeniMe na kojoj građani, s ciljem poboljšanja rada birokracije ocjenjuju državne službenike i namještenike- Knežević je inače i autorica prvog pravničkog bloga kojim nastoji složene pravne teme približiti običnim građanima.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020