lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 27 Svi 2019 15:40

Nataša Gabričević (HNS): Nisam imala velika očekivanja po pitanju preferencijalnih glasova

Piše:
Nataša Gabričević (HNS): Nisam imala velika očekivanja po pitanju preferencijalnih glasova Foto: DPP

Lista HNS-a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji osvojila je 396 glasova birača dok je šesta kandidatkinja na toj listi Nataša Gabričević na razini Županije dobila 91 preferencijalni glas, a na razini Grada direktno ju je zaokružilo 57 birača. Gabričević za portal Dubrovnikpress.hr ističe kako je HNS, kad su u pitanju euroizbori, ostvario najbolji rezultat dosad, a nije nezadovoljna ni svojim osobnim rezultatom.

- Jučerašnji izbori su potvrdili malu izlaznost, a što se tiče HNS-a, ovo je naš najbolji rezultat ostvaren na izborima za Europski parlament. Naime, na prvim izborima osvojili smo 9 000 glasova, na drugim 18 000, a jučer smo osvojili skoro 39 000 glasova birača, što pokazuje uzlazni trend HNS-a. - kazala je Gabričević, naglasivši kako konačni rezultati netom okončanih izbora za Europarlament pokazuju kako je došlo vrijeme da liberalne opcije sjednu za pregovarački stol.

- Ovi su izbori pokazali kako je definitivno došlo vrijeme da se liberalne građanske opcije ujedine, a što smo mi poručivali još prije nekoliko mjeseci. Jučerašnji izborni rezultati potvrdili su da smo bili u pravu. - kazala je Gabričević, prokomentiravši rezultat HNS-a i svoj osobni ostvaren u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Gradu Dubrovniku.

- Rezultat u Dubrovačko-neretvanskoj županiji je na razini rezultata s prvih izbora za Europski parlament. Istina jest, na drugim smo izborima imali nešto bolji rezultat. Kad je u pitanju rezultat koji sam ja kao kandidatkinja ostvarila na listi HNS-a, moram iskreno reći da nisam ni vodila osobnu kampanju jer smo u našoj Županiji odlučili podržati listu i njezina nositelja Matiju Posavca pa tako nisam imala velika očekivanja po pitanju preferencijalnih glasova koje sam osvojila. - kazala je Gabričević.

Nataša Gabričević inače je bivša direktorica dubrovačke Čistoće. Nedavno je od Miha Obradovića preuzela čelno mjesto u dubrovačkom HNS-u.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020