Ponedjeljak, 27 Svi 2019 20:48

„Domestos” Kolakušić potvrdio proročanske riječi vještice Mordane: „Izaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti”

Piše:

On želi biti i premijer i ministar pravosuđa i ministar policije, sve u isto vrijeme, prije toga i predsjednik države, i ne samo da želi, nego kaže kako će sve to biti, a sad će postati europski zastupnik.

„Ja moram istovremeno biti onaj koji drži 76 ruku. To ću ja sve preuzeti. Primat ću plaću ministra pravosuđa, a premijer ću biti volonterski.” - izjavio je danas najavljujući i kandidaturu za predsjednika države i kandidaturu na izborima za Hrvatski sabor.

Ne, nije riječ o nikakvom bjeguncu s nekog psihijatarskog odjela, riječ je o još jednom samoprozvanom Mesiji.

Sjećate li se posljednjeg sličnog, zvao se Božo Petrov. Kao samoprozvanog Mesiju detektirao sam ga još davno, malo tko je vjerovao tada da je riječ o samo još jednom u nizu političkih prodavača magle, pa danas, kad ga spominjem, nije to uzalud u perfektu, simbolično baš zbog nekadašnjih nevjernih Toma, jer metkovski Mesija pomalo nestaje s političke scene i polako se vraća tamo gdje mu je mjesto – na psihijatriju. Samo on će tamo finut kao doktor, drugi, nastave li kako su počeli, bliže su statusu pacijenata kad im se ego raspadne.

A trenutno najveći egoista kod Hrvata i novi samoprozvani Mesija odaziva se na ime: Mislav Kolakušić. To je naš budući, tvrdi on sam, predsjednik, premijer, ministar pravosuđa, ministar policije, „all in one”, poput „Domestosa”. Nije spomenuo hoće li biti možda čak i izvršitelj kazne za nepoćudne koji mu se usude politički suprotstaviti u njegovoj svetoj misiji spašavanja hrvatskog naroda.

U svom mesijanskom pohodu „Domestos” Kolakušić, taj čovjek sa stavom ja pa ja, pa opet ja, iza mene ja i opet nikoga do mene samoga, pošao je korak dalje od svih pa je eto, poda li mu narod vlast, najavio - diktaturu. Jer to je upravo to što Kolakušić najavljuje predavanjem izvršne vlasti i represivnog aparata, pa kad kaže kako će u jednom danu ukinuti tisuće zakona i propisa, znači i zakonodavne vlasti, u ruke jednog čovjeka – samoga sebe. Ako Kolakušić zna da je to jedno od obilježja totalitarizma strašno je kad takvo što govori, a ako ne zna, onda je još strašnije.

U svemu je ipak najstrašnije što su se i na ovim izborima potvrdile proročanske riječi vještice Mordane iz nekad popularne igrice Hugo, a koja je govorila: „Izaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti.”

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020