lausnekretninebanner

Utorak, 28 Svi 2019 12:49

Belka Elezović (HSLS): Mogli smo i bolje

Belka Elezović (HSLS): Mogli smo i bolje Foto: DPP/DM

Belka Elezović, 10. kandidatkinja na HSLS-ovoj listi za Euroizbore nije zadovoljna rezultatom koji je njena stranka ostvarila u Dubrovniku i Županiji dubrovačko - neretvanskoj. Naime HSLS je u Dubrovačko – neretvanskoj županiji osvojio 396 glasova. Elezović je u Županiji osvojila 91, a u Gradu dubrovniku 62 preferencijalna glasa.

- Da sam zadovoljna, naravno da nisam, uvijek može bolje. Ako uzmemo u obzir da sam mlada i na početku političkog angažmana, u Gradu u kojem HSLS-a nema nigdje, nema niti jednog vijećnika, rezultat koji smo ostvarili je fenomenalan u odnosu na neke druge opcije. Naravno, moglo se bolje, ali bila je mala izlaznost, a i faktor prisile je odradio svoje. - rekla je Elezović.

- Tijekom kampanje nisam se previše medijski eksponirala jer smo bili fokusirani na rad na terenu. Inače, zahvaljujem se svim biračima koji su dali glas HSLS-u i meni osobno. Idemo dalje, HSLS nastavlja s radom i nadamo se boljem rezultatu na idućim izborima. - kazala je Elezović.

Belka Elezović je ususret prošlim lokalnim izborima izabrana za povjerenicu HSLS-ove organizacije u Dubrovniku nakon čega je izabrana za predsjednicu dubrovačkog HSLS-a koji je na lokalne izbore izašao u koaliciji s HNS-om, no Elezović nije uspjela ući u Gradsko vijeće.

N.Metković

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020