lausnekretninebanner

Petak, 31 Svi 2019 20:43

Franković: Nevjerojatno da Vlahušić još uvijek tvrdi da je greška što se terminal nije dao tursko - francuskom konzorciju

Franković: Nevjerojatno da Vlahušić još uvijek tvrdi da je greška što se terminal nije dao tursko - francuskom konzorciju Foto: DPP/DM

Ako se svi skupa ičim trebamo ponositi, to je upravo Luka Dubrovnik, tako je gradonačelnik Mato Franković komentirao financijsko izvješće Luke Dubrovnik za 2018. godinu koje je podnio direktor tog društva i vijećnik DUSTRA-e Željko Raguž.

Franković je inače istaknuo kako je nevjerojatno da bivši gradonačelnik Andro Vlahušić još uvijek tvrdi da je greška što se putnički terminal nije dao tursko - francuskom konzorciju.
- Ne treba nam netko sa strane tumačiti što nama treba. Rekli smo im da pođu u neku drugu luku gdje ne dolaze kruzeri pa da ih tamo dovode. Što će oni nama dovoditi kruzere kad ih imamo. Znamo mi kako treba izgledati terminal i nevjerojatno je da bivši gradonačelnik i danas tvrdi kako je greška što ga nismo dali tursko - francuskom konzorciju.- rekao je gradonačelnik.

Čestitao je Ragužu na odličnim upravljanjem Lukom te istaknuo kako je pred Gradom i Lukom veliki broj projekta koje treba realizirati, a jedan od njih upravo je putnički terminal. Inače, Raguž je prije toga napravio mali performans postavivši sam sebi, odnosno kao vijećnik Raguž direktoru Ragužu pitanje o poslovanju Luke.

N.Metković

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020