Utorak, 04 Lipanj 2019 12:08

Uskoro stižu nove čekaonice i nadstrešnice autobusnih stanica

Uskoro stižu nove čekaonice i nadstrešnice autobusnih stanica Foto: Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik pokrenuo je postupak javne nabave za ukupno deset autobusnih čekaonica i nadstrešnica na gradskom i prigradskom području. Vrijednost nabave je 376 tisuća kuna bez PDV-a.
 
Nove čekaonice i nadstrešnice postavit će se na autobusnim stanicama koje dosada nisu bile natkrivene, a vrsta čekaonice odabrana je ovisno o prostornim mogućnostima svake pojedine lokacije. Tako će u naselju Bosanka biti postavljena zatvorena čekaonica s dva prednja stakla, dok će čekaonice otvorene s prednje strane biti postavljene u Sustjepanu, ispod Nove Mokošice, u Ulici dr. Ante Starčevića – ispred Općinskog suda i na otoku Šipan – u naselju Šipanska Luka. Zbog ograničenja u prostoru, na Masarykovom putu – ispred hotela Adriatic, u Ulici od Batale iznad trgovine Pemo i na tri lokacije u Ulici Žrtava s Dakse – Dvori Lapad, preko puta Dvora Lapad i na križanju s Ivanskom ulicom, postavit će se nadstrešnice.
 
Dokumentacija za javnu nabavu dostupna je u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH te na internetskoj stranici Grada. Krajnji rok za dostavu ponuda je 13 lipnja do 10 sati.

DPP

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020