Ispiši ovu stranicu
Utorak, 04 Lipanj 2019 12:08

Uskoro stižu nove čekaonice i nadstrešnice autobusnih stanica

Uskoro stižu nove čekaonice i nadstrešnice autobusnih stanica Foto: Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik pokrenuo je postupak javne nabave za ukupno deset autobusnih čekaonica i nadstrešnica na gradskom i prigradskom području. Vrijednost nabave je 376 tisuća kuna bez PDV-a.
 
Nove čekaonice i nadstrešnice postavit će se na autobusnim stanicama koje dosada nisu bile natkrivene, a vrsta čekaonice odabrana je ovisno o prostornim mogućnostima svake pojedine lokacije. Tako će u naselju Bosanka biti postavljena zatvorena čekaonica s dva prednja stakla, dok će čekaonice otvorene s prednje strane biti postavljene u Sustjepanu, ispod Nove Mokošice, u Ulici dr. Ante Starčevića – ispred Općinskog suda i na otoku Šipan – u naselju Šipanska Luka. Zbog ograničenja u prostoru, na Masarykovom putu – ispred hotela Adriatic, u Ulici od Batale iznad trgovine Pemo i na tri lokacije u Ulici Žrtava s Dakse – Dvori Lapad, preko puta Dvora Lapad i na križanju s Ivanskom ulicom, postavit će se nadstrešnice.
 
Dokumentacija za javnu nabavu dostupna je u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH te na internetskoj stranici Grada. Krajnji rok za dostavu ponuda je 13 lipnja do 10 sati.

DPP