Utorak, 04 Lipanj 2019 20:45

Kraš za otvaranje butige u Luži sprema nešto posebno

Kraš za otvaranje butige u Luži sprema nešto posebno Foto: Kraš

Nakon što je po isteku najma napustio prostor na Stradunu u kojem je u međuvremenu „niknula” još jedna mjenjačnica s još dva bankomata, Kraš će otvoriti novu trgovinu u Luži za desetak dana.

„Elegantan i moderan dizajn prostora koji odiše toplinom i udobnošću pružit će jedinstveni doživljaj Kraševog slatkog carstva najpoznatijih brandova, čokoladnih pralina i dražeja, ekskluzivnih ponuda Kraševih noviteta i posebnih pakiranja. Nova Kraševa bonbonniéra bit će pravi slatki dašak luksuza, te nezaobilazno mjesto za sve Dubrovčane i njihove goste.” - pišu iz Kraša, a za otvaranje butige sprema se i nešto posebno.
krasdbk1„Nova ekskluzivna lokacija Kraševog slatkog svijeta ujedno će biti mjesto za predstavljanje posebnog promotora hrvatske kulturne baštine. Povodom proslave 600. obljetnice postavljanja Orlandovog stupa, Kraš će ovaj poznati simbol Grada pretvoriti u unikatni, čokoladni suvenir kao savršeni podsjetnik na Dubrovnik i Hrvatsku.
krasdbk3A kad se i ovo ljeto iznad Orlandova stupa zavijori zastava slobode, Kraševi originalni proizvodi ponovno će obogatiti Dubrovačke ljetne igre. U sklopu ovogodišnjih Igara, Kraš će podržati i biti ponosan sponzor koncerta svjetski poznatih hrvatskih mladih glazbenika, pijaniste Aljoše Jurinića i violončeliste Luke Šulića, u povijesnom ambijentu Kneževog dvora.” - navod iz Kraša iz kojeg ističu da veza Dubrovčana i Kraša nije samo posebna i slatka, nego i neraskidiva.
krasdbk2

DPP

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020