Petak, 07 Lipanj 2019 13:06

Mladi župski nogometaši, prvaci Županije, kod načelnika Nardellija

Mladi župski nogometaši, prvaci Županije, kod načelnika Nardellija Foto: Općina Župa dubrovačka

Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli i pročelnik Jure Marić ugostili su jučer prvake županije, mlade nogometaše NK Župa dubrovačka u generaciji U10 s njihovim trenerima Velimirom Kajbom i voditeljem omladinske škole Ivicom Karabogdanom. Mladi nogometaši osvojili su prvenstvo Dubrovačko neretvanske županije u svojoj generaciji. Uvjerljiva pobjeda proizašla je iz odličnih rezultata tijekom cijelog prvenstva , a posebno uvjerljiva je bila završnica kada su se na terenu u NK Župi dubrovačkoj održale utakmice gdje su sa sveukupnom gol razlikom 19:0 pobijedili vodeće ekipe iz Doline Neretve , Korčule i s Pelješca.

Predsjednik NK Župa dubrovačka Đuro Lonza predstavio je mlade nogometaše i njihove trenere, pohvalio ne samo njihov uspjeh nego i sportsko ponašanje svih generacija mlađih uzrasta na čemu klub inzistira. Lonza je zahvalio Općini Župa dubrovačka na velikoj pomoći koju pruža u realizaciji izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom koji bi do početka sljedeće nogometne sezone trebao biti u funkciji.

Načelnik Nardelli je istaknuo kako je Općina još prošle godine osigurala 200 tisuća kuna koji se odnose na građevinske radove pripreme pomoćnog nogometnog terena. Uslijedila je donacija HNS-a od 500 tisuća kuna, a kako je procijenjena vrijednost 650 tisuća kuna Općina je zadnjim rebalansom osigurala razliku u iznosu od 150 tisuća kuna za nabavku novog umjetnog travnjaka. Time će se značajno poboljšati infrastruktura kluba na radost svih sadašnjih i budućih nogometnih generacija i njihovih roditelja. Nardelli je pohvalio rezultat mladih nogometaša i zaželio im daljnji uspjeh te im je tom prigodom uručio prigodne poklon pakete.


DPP

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020