Petak, 07 Lipanj 2019 13:06

Mladi župski nogometaši, prvaci Županije, kod načelnika Nardellija

Mladi župski nogometaši, prvaci Županije, kod načelnika Nardellija Foto: Općina Župa dubrovačka

Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli i pročelnik Jure Marić ugostili su jučer prvake županije, mlade nogometaše NK Župa dubrovačka u generaciji U10 s njihovim trenerima Velimirom Kajbom i voditeljem omladinske škole Ivicom Karabogdanom. Mladi nogometaši osvojili su prvenstvo Dubrovačko neretvanske županije u svojoj generaciji. Uvjerljiva pobjeda proizašla je iz odličnih rezultata tijekom cijelog prvenstva , a posebno uvjerljiva je bila završnica kada su se na terenu u NK Župi dubrovačkoj održale utakmice gdje su sa sveukupnom gol razlikom 19:0 pobijedili vodeće ekipe iz Doline Neretve , Korčule i s Pelješca.

Predsjednik NK Župa dubrovačka Đuro Lonza predstavio je mlade nogometaše i njihove trenere, pohvalio ne samo njihov uspjeh nego i sportsko ponašanje svih generacija mlađih uzrasta na čemu klub inzistira. Lonza je zahvalio Općini Župa dubrovačka na velikoj pomoći koju pruža u realizaciji izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom koji bi do početka sljedeće nogometne sezone trebao biti u funkciji.

Načelnik Nardelli je istaknuo kako je Općina još prošle godine osigurala 200 tisuća kuna koji se odnose na građevinske radove pripreme pomoćnog nogometnog terena. Uslijedila je donacija HNS-a od 500 tisuća kuna, a kako je procijenjena vrijednost 650 tisuća kuna Općina je zadnjim rebalansom osigurala razliku u iznosu od 150 tisuća kuna za nabavku novog umjetnog travnjaka. Time će se značajno poboljšati infrastruktura kluba na radost svih sadašnjih i budućih nogometnih generacija i njihovih roditelja. Nardelli je pohvalio rezultat mladih nogometaša i zaželio im daljnji uspjeh te im je tom prigodom uručio prigodne poklon pakete.


DPP

70 DLJI banner zavrsni1

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019