laus banner 2021 2

Utorak, 11 Lipanj 2019 15:16

Krivi trenutak: Gradonačelnik osudio performans s WC papirom neposredno pred komemoraciju za Đela Jusića

Poziv predsjednika Gradskog vijeća Marka Potrebice građanima da bojkotiraju brend „Teta Violeta” tj. proizvode tvornica u vlasništvu poduzetnika Petra Ćorluke, motivirao je srđevce iz Inicijative Srđ je naš, koji su jutros izveli performans s toaletnim papirom Respect the City i ispred Gradske vijećnice ponudili ga kao alternativu svim onim građanima koji će se Potrebici pridružiti u ovom bojkotu.

No, gradonačelniku Matu Frankoviću nije se svidjelo što su Srđevci performans ispred Vijećnice izvodili u vrijeme neposredno prije nego što se kazalištu Marina Držića održala komemoracija za nedavno preminulog Đela Jusića. Tako je na svom Facebook profilu napisao post koji prenosimo u cijelosti.

„Poštujmo Grad jest Respect the City. Tempirati preformance sa WC papirom pola sata prije komemoracije čovjeku koji je cijeli svoj život iskazivao poštovanje prema Gradu je najveća SRAMOTA...toliko o Vama Srđevci.....ADIO!” - naveo je gradonačelnik.

Naime, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica jučer je građane pozvao na bojkot proizvoda „Teta Violeta”, tvornice u vlasništvu Petra Ćorluke, koja proizvodi i toaletni papir. Ćorluka je inače nedavno kupivši zgradu na Stradunu, najavljivao kako će u njoj otvoriti trgovinu nekog poznatog brenda koji Dubrovnik zaslužuje. No Ćorluka taj brend nije doveo već je prostor u kojem je donedavno bila trgovina Kraša dao u najam za mjenjačnicu, a u vratima su postavljena dva bankomata.

Što su jutros poručili iz GI Srđ je naš možete pročitati OVDJE.

N. Metković

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020