lausnekretninebanner

Četvrtak, 27 Lipanj 2019 19:08

Potrebica: Oduzimaju mi pravo da se nazivam djetetom Grada

Piše:

Nakon što je nedavno zbog bankomata postavljenih u pročelja prostora na Stradunu kojega je kupio Petar Ćorluka te ga potom dao u najam, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica pozvao građane na bojkot Ćorlukinih Teta Violeta proizvoda, danas je na sjednici Gradskog vijeća tijekom rasprave o izmjenama Odluke o komunalnom redu, kojom se zabranjuje postavljanje bankomata, Potrebica istaknuo kako ga je šokirala reakcija, kako je kazao, "nekih koji sebi daju za pravo da jedino oni vole ovaj Grad, a bili su na nekim listama nekih građanskih opcija".

- Na svojoj koži sam osjetio, kako me oni koji se busaju u prsa kako samo oni vole Grad, a nalazili su se i na nekim građanskim listama, prozivaju zbog mojih mišljenja o ovoj temi. Oni imaju nekretnine u Gradu, pa s njima rade svašta, a zatim meni, koji ne živim unutar zidina, oduzimaju pravo da se nazivam djetetom Grada. Kao političar ih mogu shvatiti, ali kao čovjek sam razočaran, Mrze me samo zato jer sam HDZ-ovac i zato me prozivaju. Mislio sam da je bar ovo tema oko koje ćemo postići konsenzus. Nisam ga dobio od onih koji su deklarirani ljubitelji Grada. - rekao je Potrebica.

- Dio građana me ugodno iznenadio svojom podrškom pri pozivu na bojkot Tete Violete. Zamolio sam gospođu Žanu Baću da upregnu sve snage i pomognu pri rješavanju problema. Za ovo će trebati vremena. Osobno sam zagovornik puno tvrđih metoda, osobno bih čupao bankomate. - kazao je Potrebica.

Istaknuvši kako je po pitanju bankomata očekivao konsenzus, Potrebica je dodao kako ga nisu razumjeli oni koji kao deklarirani ljubitelji Grada imaju plastične persijane.

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020