Ispiši ovu stranicu
Subota, 29 Lipanj 2019 11:49

Prijave za vaterpolo i plivačke treninge djece s invaliditetom i poteškoćama u razvoju

Zajednica sportova Općine Konavle kao prijavitelj i Općina Konavle kao partner provode projekt „Podignimo letvicu visoko”, financiran iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. u sklopu kojeg se provodi niz aktivnosti s ciljem povećanja uključenosti djece s invaliditetom te djece s poteškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport, koja predstavljaju temelj projekta i njegovu ciljnu skupinu. Projektne aktivnosti u potpunosti su financirane sredstvima Europske unije u ukupnoj vrijednosti od milijun i pol kuna dok je trajanje projekta 18 mjeseci.

S dolaskom toplijeg vremena i mogućnosti održavanja treninga na otvorenom, pozivamo sve zainteresirane pripadnike ciljne skupine da budu dio ovog projekta te se uključe u sportske aktivnosti sudjelovanjem na treninzima vaterpola i plivanja.

Treninzi počinju od 1. srpnja te će se održavati svakim radnim danom od 19 do 20 sati na plivalištu u Cavtatu. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane roditelje, skrbnike i djecu da nam se obrate za više informacija svakim radnim danom na plivalištu u Cavtatu od 19 do 20 sati ili na broj telefona 095 544 89 68.

Zajednica sportova Općine Konavle