Subota, 29 Lipanj 2019 12:17

Rambo Amadeus oduševio punu Orsulu

Rambo Amadeus potvrdio je status legendarnog izvođača nastupivši sinoć sa svojim sekstetom na jednoj od najljepših dubrovačkih otvorenih pozornica, u Parku Orsula pred prepunim amfiteatrom oduševljene publike. Koncert je održan u organizaciji Grada Dubrovnika i Dubrovačkih ljetnih igara.

Ni jak vjetar nije poremetio izvrstan koncert Ramba Amadeusa i njegovog benda na ovoj jedinstvenoj pozornici pod otvorenim dubrovačkim nebom. Osim odlične glazbe, koncert je obilovao Rambovim humorističnim dosjetkama, ali i ekološkim pozivom na podizanje svijesti o globalnom zatopljenju.

Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, kultna je ličnost glazbene scene prostora bivše Jugoslavije već više od trideset godina. Sjajan i kao autor, pjevač i gitarist, poznat je po svojim izvrsnim koncertima, smislu za humor i hrabrosti za glasno protestiranje kada stvari krenu predaleko, piše Muzika.hr. Njegovi žanrovski šaroliki albumi imaju kultni status, a publika cijeni njegov kritički oštar stav prema pojavama u našim društvima pa je tako poznata činjenica da je upravo on skovao termin turbo - folk i opisao ga.

K.L.

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020