Srijeda, 03 Srpanj 2019 09:55

Pupica, mali festival lutkarstva opet s vama!

Od 4. do 7. srpnja i ove godine sprema se Pupica, mali festival lutkarstva u organizaciji Kulturnog društva Aster. Tijekom četiri dana festivala djeca i odrasli moći će pogledati pet lutkarskih predstava, slušati pripovijedanje bajki te sudjelovati na radionicama u ambijentu parka Gradac, kinu Slavica te Kući Bukovac u Cavtatu.

Prvi dan festivala očekuju vas čak dvije predstave! Malu lutkarsku predstavu Crvenkapica u jutarnjim satima igrat će članovi Astera na Gradcu. Navečer, u 20 sati u kinu Slavica Aster će imati pretpremijeru predstave Ivica i Marica, čiju režiju potpisuje Izmira Brautović, a izradu lutaka Tjaša Kolačko.

Drugi dan festivala Slovensko kulturno društvo Lipa iz Dubrovnika izvest će predstavu Tko je Vidu napravio košuljicu? Gosti iz Slovenije – Burekteater iz Velenja, u subotu razveselit će nas interaktivnim stand-upom za djecu Princeza Jokica, a u nedjelju lutkarskom predstavom Dogodovštine čarobnice Hudibabe, s češkim lutkama starim čak 70 godina! Naravno, svaki dan očekuje vas i bajka!

Ulaz na sva događanja je besplatan, no za predstavu Ivica i Marica broj karata je ograničen, pa je potrebno ranije preuzeti karte (u trgovini FilluArt na adresi: Pera Čingrije 2a). Detaljan program i ostale obavijesti možete pogledati na Facebook stranici Astera.

Donesite dekice, hranu i sve potrebno te dođite uživati u parku, bajkama i lutkama!

Kulturno društvo Aster

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020