lausnekretninebanner

Petak, 05 Srpanj 2019 13:13

Na pumpi u Župi pomagao policajcu i lažno se predstavio kao policajac

Policija je pokrenula unutarnju kontrolu, odnosno internu istragu oko slučaja intervencije na pumpi u Župi dubrovačkoj kada se osoba u civilu koja je pomagala policajcu, koji je također bio u civilu, lažno predstavila kao policajac.

Naime, na snimci je jasno vidljivo kako civilna osoba, a ne policajac u civilu, na inzistiranje onog koji je snimao cijeli događaj da pokaže značku, odgovara kako je „značka u autu”, a policajac u civilu na to nije ništa rekao, odnosno sve je prešutio. U cijeloj situaciji oko motociklista na pumpi, a nije poznato što je prethodilo događaju, čini se dapače da civil, a ne šutljivi policajac, vodi intervenciju, a snimatelju na koncu snimke prijeti kaznenom prijavom.

Iz PU dubrovačko – neretvanske kratko su odgovorili da su „upoznati s intervencijom sa snimke” te da mogu „potvrditi da je jedan od sudionika intervencije policijski službenik i to onaj koji nije jasno vidljiv na snimci, a drugi sudionik je građanin koji je pomogao policijskom službeniku prilikom intervencije”.

„Obzirom da je u tijeku inspiciranje ovog događaja od strane Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u ovom trenutku nismo u mogućnosti dati više detalja.” - pišu u odgovoru iz PU dubrovačko – neretvanske.

D.M.

Video sadržaj

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020