Utorak, 16 Srpanj 2019 22:12

Uz godišnjicu Dubrovačkih Vrtova Sunca: Humanitarno – donatorska večera za Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik

Povodom 10. godišnjice otvaranja Dubrovačkih Vrtova Sunca, koji su se tijekom godina uspješno pozicionirali kao jedan od vodećih luksuznih resorta na Mediteranu, održat će se humanitarno -donatorska večera za prikupljanje sredstava za Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik.
 
Tom prilikom Generalni Manager resorta Christian Larss Kreković je izjavio:
- Neizmjerno sam ponosan što su od samog otvaranja i gosti i struka prepoznali posebnost našeg resorta, kvalitetu naše usluge te predanost pružanju autentičnih doživljaja. Veselimo se podizanju standarda i sveukupnog doživljaja destinacije i u budućnosti. Također, ovom prilikom želio bih pozvati sve prijatelje životinja da uveličaju našu proslavu te da nam pruže potporu u našim nastojanjima da poboljšamo uvjete napuštenih životinja na Žarkovici.
 
Humanitarno-donatorska gala večera održat će se 26.srpnja na terasi restorana Origano s početkom u 20 sati i uključuje piće dobrodošlice, raskošnu večeru u pet slijedova uz birana vina te nastup Ines Tričković. Cijena večere po osobi iznosi 450 kuna. Sva prikupljena sredstva će biti donirana Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik, koje skrbi o svim ugroženim životinjama na području grada Dubrovnika i šire.
 
Odazovimo se u što većem broju!
 
Ukoliko želite poduprijeti ovu prekrasnu inicijativu i pritom se zabaviti rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 361 741 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 
Ukoliko želite saznati više o naporima Društva za zaštitu životinja Dubrovnik da zbrine sve napuštene životinje na području Dubrovnika posjetite njihovu web stranicu: https://www.zarkovicaanimalshelter.com/.

Dubrovački Vrtovi Sunca

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019