lausnekretninebanner

Četvrtak, 18 Srpanj 2019 21:33

Igralište u Dubravci nešto je krupniji zalogaj, ali gradit će se boćarska dvorana

Igralište u Dubravci nešto je krupniji zalogaj, ali gradit će se boćarska dvorana Foto: DPP

Intenzivno se radi priprema za građevinsku dozvolu za boćarsku dvoranu. Ta ideja je dobra za Dubravku koja će se time još više oživjeti. - kazao je načelnik Općine Konavle Božo Lasić na nedavnoj sjednici Općinskog vijeća odgovarajući na pitanje vijećnika Vlaha Muja (HSS) što je s infrastrukturnim projektima u Vodovađi, Dunavama i Dubravci.

- Što se tiče igrališta, to je malo teži problem, radimo na troškovniku i manjem projektu. Više ćemo o svemu znati sljedeći tjedan. Radi se o financijski zahtjevnom projektu, trebamo dobro promisliti kako i na koji način to sanirati. - rekao je načelnik Lasić o obnovi igrališta u Dubravci.

- Trenutno prema Dunavama radimo sanaciju podzida. Projekt ceste od Dubravke, Potoka, do Debelog Brijega je završen, kao i onaj prema Zastolju. Prema Zastolju smo mislili već početi s radovima, ali će se projekt morati redefinirati tako da se napravi najmanja moguća šteta u prostoru. Igralište u Vodovađi ćemo privesti svrsi u najkraćem mogućem roku. - rekao je Lasić.

D.M.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020