lausnekretninebanner

Četvrtak, 01 Kolovoz 2019 12:05

„Trčimo za Ninu” u nedjelju u Cavtatu

Ove nedjelje u okviru inicijative "Zajedno za Ninu" u Cavtatu se organizira sportski događaj "Trčimo za Ninu". Stoga se pozivaju svi sportski klubovi i svi drugi pojedinci koji sudjelovanjem na ovoj utrci žele doprinijeti u prikupljanju donacija za potrebe dugotrajnog liječenja i rehabilitacije mlade konavoke Marije Nikolete Đivanović (Nine) da dođu na cavtatsku rivu, na Trg dr. Franja Tuđmana, u nedjelju 4. kolovoza u 18 sati kada započinje prijava za sve sudionike.

Start utrke je u 19 sati, a trčat će se cavtatskom rivom, oko Rata natrag do Trga, ukupnom dužinom od dva kilometra. Utrka se organizira u više kategorija, a sudjelovati mogu i odrasli i djeca. Za dijecu koja neće sudjelovati u utrci organizira se poseban program i igre koje su namijenjene njihovom uzrastu.

Nakon utrke organizirano je proglašenje pobjednika i osvježenje za sve sudionike te večernji zabavni program uz DJ-a.

Organizatori naglašavaju da je za sve sudionike događanja osiguran parking na igralištu ispred osnovne škole na Mećajcu. Parking će biti vidljivo označen te mole da se dođe na vrijeme i vozila ostave na predviđenom parkingu kako se ne bi dodatno stvarala gužva kroz Cavtat.
Svi sudionici utrke moći će umjesto kotizacije uplatiti donaciju za Ninu.

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook profilu "Zajedno za Ninu".

DPP

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250