Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 15 Kolovoz 2019 19:03

Crvena jabuka, Bjelouška i DJ Lucas u Ljutoj; pjevalo se za Ninu i s Ninom

Crvena jabuka, Bjelouška i DJ Lucas u Ljutoj; pjevalo se za Ninu i s Ninom Foto: Toni Mostahinić i Antun Puljizević

Koncert Crvene jabuke održan je sinoć u Ljutoj kao centralni događaj programa „Zajedno za Ninu“. Uz Crvenu jabuku nastupio je konavoski rock bend Bjelouška i DJ Lucas.

Koncert je okupio veliki broj posjetitelja. Sportski tereni malonogometnog igrališta u Ljutoj bili su ispunjeni. Organizatori su pripremili bogatu lutriju, a cjelokupni prihod namjenjen je za potrebe Nine Đivanović, koja je i sama bila prisutna na koncertu i sa publikom pjevala zajedno do dugo u noć.

Iz organizacijskog odbora „Zajedno za Ninu“ zahvaljuju se brojnim volonterima koji su pomogli u realizaciji ove dobrotvorne večeri.

Inicijativa „Zajedeno za Ninu“ nastavlja se i dalje. Sve osobe i poduzeća mogu i dalje mogu vršiti uplatu na žiro račun Nine Đivanović te iskazati svoje veliko srce i time pomoći u njezinom lječenju.

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook i instagram profilu "Zajedno za Ninu".

Jelena Gale Pregelj
„ZAJEDNO ZA NINU“