lausnekretninebanner

Četvrtak, 29 Kolovoz 2019 23:04

Gradonačelnik Franković čestitao Marini Kovačić

U povodu osvajanja dvije medalje na 45. natjecanju WorldSkills, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Marini Kovačić. Prenosimo je u cijelosti:

Draga Marina,
želim ti od srca čestitati na izvrsnom rezultatu koji si postigla na natjecanju WorldSkills u Kazanu. Titula Best of Nation i 5. mjesto u tvojoj disciplini, Poslovanje hotelske recepcije, iznimno je postignuće među mnogobrojnom i zahtjevnom svjetskom konkurencijom.

Ovo priznanje pokazatelj je tvoje vještine i predanog rada, za što je zaslužno i vodstvo mentorice Amele Obad. Uz neizbježnu disciplinu, uvjeren sam da je dio tvog rezultata svakako i strast prema svojoj struci. Moderne tehnologije danas mijenjaju svijet iz dana u dan, no u turizmu i ugostiteljstvu obrazovan i stručan kadar je ključ uspjeha i kao takav nezamjenjiv. Potičem te da se nastaviš svoj profesionalan put stjecanjem znanja i vještina koji su itekako potrebni i traženi u našem Gradu kao svjetskom turističkom odredištu.

Tvoj uspjeh na ponos je našem Dubrovniku, Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik, ali i cijeloj zemlji s obzirom na to da su tvoje dvije medalje prve za Hrvatsku na ovom natjecanju.

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mato Franković

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250