laus banner 2021 2

Srijeda, 16 Listopad 2019 11:54

Good Food Festival: Nastavak radionica

Good Food Festival donosi nastavak festivalskih radionica u izvedbi Gourmet Experience Croatia u Turističkoj zajednici i radionice spravljanja tradicionalnih slastica u Deši.

U četvrtak, u 10 sati započinju radionice tradicionalnih slastica udruge Deša, a prva radionica donosi pripremu torte od skorupa, tradicionalne dubrovačke torte koja se pripremala u svečanim prilikama. Na Dešinoj radionici imat ćete priliku kušati pravu tortu od skorupa i uživati u njezinom izvornom okusu. Za vrijeme Good Food Festivala, u Turističkoj zajednici, tradicionalno će gostovati Sandra Rončević i Karmela Karlović iz Gourmet Experience Croatia, koje će u četvrtak održati dvije radionice, pripremu pogače zvane babica u 10 sati i kako napraviti tri vrste istarsko – primorske tjestenine u 17 sati.

Drugog festivalskog dana u prostorijama Turističke zajednice grada Dubrovnika, održala radionica „Slatko, a zdravo“, mlade slastičarke Antonije Medo, koja je kroz svoje umijeće pripremanja slastica, pokazala kako napraviti zdravu tortu od rogača bez glutena i sirove veganske čupavce bez šećera, jaja, glutena i mlijeka, a vrhunski chef Mate Janković kroz svoju drugu završnu radionicu pokazao je svim sudionicima kako pripremiti škampe na više načina te otkrio sve tajne pripreme ove vrhunske namirnice.

A.H./TZ grada Dubrovnika

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020