Utorak, 22 Listopad 2019 16:26

Vlaho Mihatović: Ime Luke Korde ostat će ispisano velikim slovima u povijesti Konavala

Konavle su izgubile velikog čovjeka, riječi su kojima se od Luke Korde, koji je preminuo sinoć u 81. godini života, oprostio Vlaho Mihatović, vijećnik s nezavisne liste Luke Korde u Općinskom vijeću Općine Konavle. Vlaho Mihatović na posljednjim je lokalnim izborima bio i kandidat Luke Korde za njegova zamjenika.

Iako na izborima nisu pobijedili između Luke Korde i Vlaha Mihatovića unatoč velikoj razlici u godinama stvorilo se veliko prijateljstvo.

- Zaista smo izgubili velikog čovjeka, osnivača Općine Konavle i nadasve velikog borca za Konavle. Luka je bio pravi Konavljanin, živio je Konavle i nije slučajno da je preminuo na Dan Općine koju je zapravo i stvorio. - kazao je Mihatović.

- Baš smo se jučer čuli i dugo smo razgovarali i ne mogu vam riječima opisati koliko mi je drago što smo se čuli. Inače smo svako malo razgovarali, pričali bi o brojnim temama. Luka Korda bio je čovjek s velikim životnim znanjem i drago mi je što mi je takav čovjek dao povjerenje na prošlim lokalnim izborima. Ime Luke Korde i njegova djela zauvijek će ostati ispisani velikim slovim u povijesti Konavala. - kazao je nezavisni vijećnik u konavoskom Općinskom vijeću Vlaho Mihatović.

N. Metković

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020