Srijeda, 30 Listopad 2019 17:35

Nardelli o oporbenom napuštanju sjednice: Unaprijed dogovoreni folklor, izvješće o radu bit će na sljedećoj sjednici

Kad je riječ o napuštanju sjednice riječ je o unaprijed dogovorenom folkloru oporbe, kazao je načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli nakon što su oporbeni vijećnici danas napustili sjednicu Općinskog vijeća zatraživši sazivanje izvanredne sjednice na kojoj bi jedina točka dnevnog reda bilo polugodišnje izvješće načelnika.

- Činjenica jest da nisam podnio izvješće o radu za proteklih šest mjeseci, zbog mnogobrojnih obveza, ali sam jednako tako rekao kako će ono biti uvršteno na dnevni red 18. sjednice koja će biti sazvana vrlo brzo. Stoga nema nikakvog razloga za sazivanjem izvanredne sjednice. - kazao je Nardelli.

- Uz to na sljedećoj sjednici bit će i rebalans proračuna kao i izmjene programa rada te spomenuto izvješće o radu. - rekao je Nardelli.

- Ova sjednica je sazvana u zakonski predviđenom roku, vijećnici su dobili materijale u zakonski predviđenom roku. - dodao je još načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli osvrnuvši se na priopćenje oporbe koja je napustila sjednicu.

D.M.

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020