lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 04 Studeni 2019 13:25

Bogdanovića brine cijena uređenja „kantuna kod igrališta”

Istaknuvši kako podupire napore uređenja dijelova Grada, vijećnik HSS-a Vido Bogdanović kazao je kako mu je nejasan projekt uređenja trga kod lapadskog stadiona. Pitavši znači li uređenje trga da se neće rekonstruirati stadion, ali ni rakrižje na semaforima, koje je, kako je kazao, prometno neodrživo. Bogdanović je pitao zbog čega su troškovi uređenja tog kantuna kod igrališta toliko visoki. Naime, radovi su procijenjeni na pola milijuna kuna.

-Već su počele priče oko troškova uređenja tog kantuna i šire se priče o začuđujućim iznosima tog uređenja. Hoćete li objaviti troškove uređenja kako bi se sumnje stavile izvan sumnje, a kako se ne bi ponovio slučaj zlatnog zahoda ili zlatnih skalina pa da se onda godinama vuku ti repovi. - rekao je Bogdanović.

Franković mu je odgovorio kako je taj projekt potpuno transparentan. Najavio je i kako će projekt uređenja lapadskog stadiona ići dalje.

- Lapadski stadion ići u uređenje nakon što završimo projekt izgradnje igrališta u Gospinu polju na kojem će se igrati utakmice druge lige. Uređenja trga kod igrališta nije direktno vezano uz uređenje igrališta koje će ostati u istim gabaritima u kojima je i sad. Što se tiče javne nabave, nevezano radi li se o projektu manje ili više vrijednosti, sve je javno i transparentno. Cijene jesu po mom mišljenju astronomske, ali to su cijene koje dođu na sustav javne nabave, a mi sve radimo visoko transparentno i tako ćemo raditi u budućnosti. - rekao je Franković.

N. Metković

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250