lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 18 Studeni 2019 19:56

Privremena prometna regulacija u Ulici kardinala Stepinca od 20. studenoga

Zbog izvođenja radova na izgradnji kolektora oborinske odvodnje, rekonstrukcije javne rasvjete i održavanja vodoopskrbnog cjevovoda u Ulici kardinala Stepinca od srijede, 20 studenoga 2019. pa do završetka radova u trajanju od 150 kalendarskih dana primjenjivat će se privremena prometna regulacija.

Zbog potreba gradilišta, promet u Ulici kardinala Stepinca zatvarat će se u tri faze. i to:
- U I. fazi zatvorit će se dio ulice s početkom cca 80 metara zapadno od spoja s Ulicom Petra Svačića pa do izlaza s parkirališta (garaže) Hotela Kompas. Duljina zatvorenog dijela Ulice kardinala Stepinca u prvoj fazi iznosi 280 metara.
- U II. fazi zatvorit će se dio od izlaza s parkirališta Hotela Kompas do Dubravkine ulice
- U III. fazi zatvorit će se dio od Dubravkine ulice do spoja s Ulicom kralja Tomislava.

Prva faza radova odvijat će se od 20. studenoga do završetka radova, a o čemu ćemo, kao i ostalim fazama, pravodobno obavijestiti javnost.

Sav promet od spoja s Ulicom Iva Dulčića prema istoku (Pošti Lapad) odvijat će se kao i do sada uobičajenim dvosmjernim režimom prometovanja u duljini od 500 metara, odnosno do početka gradilišta (80 metara prije nailaska na spoj s Ulicom Petra Svačića ).

Od zapadnog ruba gradilišta promet će biti zabranjen za sva vozila osim vozila gradilišta i hitne službe. Dozvolit će se prolazak samo za vozila stanara Ulice Petra Svačića preko zapadnog dijela gradilišta u duljini 80 metara do Ulice Petra Svačića (koja je slijepa ulica) kako bi mogli pristupiti svojim stambenim objektima.

Od parkirališta Hotela Kompas do spoja s Ulicom kralja Tomislava uspostavit će se dvosmjerni režim prometovanja.

Autobusna linija Libertasa neće prometovati Ulicom kardinala Stepinca nego samo Ulicom Iva Dulčića.

Molimo sve sudionike u prometu i cijenjene građane na prilagođavanje privremenoj prometnoj regulaciji te razumijevanje i strpljenje.

O drugim fazama izgradnje javnost će biti detaljno i pravovremeno obaviještena.

Podsjetimo, zajednički projekt Grada i Vodovoda Dubrovnik vrijedan je 6.2 milijuna kuna bez PDV-a, a njegovom realizacijom napokon će se riješiti problem oborinske odvodnje ovog dijela Lapada. Radove, sukladno provedenom javnom natječaju, izvodi Strabag d.o.o.

Grad Dubrovnik

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020