lausnekretninebanner

Petak, 22 Studeni 2019 15:41

Oporba u Župi dubrovačkoj osniva Župsku stranku

Oporba u Župi dubrovačkoj osniva stranku, a zvat će se jednostavno – Župska stranka (ŽUPKA). Osnivačku skupštinu najavili su za ovu nedjelju.

„Župska stranka (ŽUPKA) je stranka koja okuplja ljude različitih svjetonazora, aktualne vijećnike triju nezavisnih lista, i nije zaokupljena određenom političkom doktrinom, osim boljitka i napretka Župe dubrovačke. Usredotočena je na rješavanje realnih, svakodnevnih problema s kojima se susreću stanovnici Općine Župe dubrovačke i Dubrovačko-neretvanske Županije.” - navodi se u priopćenju pred osnivanje.

„Naš fokus je na radu, stvaranju učinkovite lokalne i regionalne samouprave, kreiranju infrastrukturnih i socijalnih preduvjeta koji će osigurati nesmetan razvoj lokalne i regionalne zajednice, pri tome posebno vodeći računa o održivom i ekološki prihvatljivom razvoju. Cilj nam je izgraditi pravednu lokalnu i regionalnu samoupravu koja građanima polaže račune i koja će služiti kao dobar primjer drugim lokalnim sredinama u Republici Hrvatskoj.” - piše još u priopćenju.

D.M.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250