lausnekretninebanner

Subota, 23 Studeni 2019 19:24

Nagrađeni učenici Turističke i ugostiteljske škole na prijemu kod zamjenice Tepšić

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić primila je učenike Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik i njihove mentore povodom osvojene dvije zlatne i dvije brončane medalje na 32. godišnjoj konferenciji Europskog udruženja škola u hotelijerstvu i turizmu (European Assocation of Hotel and Tourism Schools), koja je od 12. do 15. studenog održana u Splitu.

Na ovogodišnjoj AEHT-i u 10 natjecateljskih disciplina sudjelovalo je 300 učenika i studenata turističkih i ugostiteljskih škola iz 30 europskih država te iz gostujućih škola iz SAD-a i Pakistana.

Prva mjesta i zlatne medalje sa svojim timovima osvojili su učenica Anja Đurićić u Slastičarstvu pod mentorstvom Marije Bazdan i učenik Toni Grgurević u disciplini Dekatlon pod mentorstvom Iva Žeravice, dok su brončane medalje sa svojim timovima osvojili Laura Miloslavić u Recepcijskom poslovanju pod mentorstvom Amele Obad te Danijel Juratovac u disciplini Kuharskih vještina pod mentorstvom Tonćija Vuleše.

Zamjenica Tepšić čestitala je učenicima, mentorima i ravnatelju Antunu Perušini na sjajnim rezultatima ističući da je to i potvrda kvalitete Turističke i ugostiteljske škole. –„Grad Dubrovnik kroz sustav stipendiranja uvijek nastoji deficitarna zanimanja poticati pa tako dajemo stipendije za školarce i studente, a vjerujem i da ćemo putem Regionalnog centra kompetentnosti za turizam i ugostiteljstvo, kojeg u suradnji sa Županijom i Školom razvijamo u Vili Čingrija, kroz svakodnevni rad i obrazovanje dovesti sve skupa na jednu višu razinu jer se to traži na tržištu rada“, zaključila je zamjenica Tepšić.

DPP

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250