lausnekretninebanner

Utorak, 26 Studeni 2019 11:51

Nikša Đerek (GK Montovjerna): Uređenje Ulice kneza Branimira bila je jedna od ključnih potreba

Veliko nam je zadovoljstvo, nakon niza odgađanja, vidjeti da su započeli radovi u Ulici kneza Branimira te da će isti biti privedeni kraju nešto prije Božića ove godine. - piše danas u priopćenju predsjednik Gradskog kotara Montovjerna Nikša Đerek.

„Sanacija ulice bila je jedna od ključnih potreba koje smo uočili i točaka koje smo uvrstili u plan rada kotara Montovjerna za 2020. Nadalje, tokom sljedeće godine očekuje se i završetak projektiranja obilaznice koja za cilj ima spajanje Ulice kneza Branimira s nerazvrstanom cestom iza zgrada u istoj ulici. Realizacijom gore spomenutog projekta, uvelike će se povećati prohodnost ulice te će se dobiti i nova mjesta za parking.” - navodi Đerek.

„Svi već znaju da je nedostatak mjesta za parkiranje gorući problem cijelog grada, stoga će se GK Montovjerna nastaviti zalagati za trajna infrastrukturna rješenja, tj. izgradnju garaže na predjelu Kineskog zida kojom bi se okončao kronični problem nedostatka parking mjesta na tom predjelu.

Asfaltiranje ulice i sanacija ograde u Ulici kneza Branimira mali je korak prema realizaciji svega spomenutog, ali korak u pravom smjeru.” - napisao je predsjednik GK Montovjerna Nikša Đerek u priopćenju.

D.M.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250