Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 27 Studeni 2019 12:59

U Mokošici se gradi još jedan novi parking sa 66 mjesta

Grad Dubrovnik nastavlja s rješavanjem problematike parkiranja na gradskom području. U sklopu investicija u prometnu infrastrukturu, započeli su radovi na projektu 66 potpuno novih parkirališnih mjesta na dijelu između Ulice Marina Kneževića i Ulice Između dolaca. Vrijednost ove investicije je 2.581.837,00 kuna s PDV-om, a predviđeni rok trajanja radova je 120 radnih dana. Ugovorni izvođač radova na izgradnji je tvrtka Dubrovnik ceste, dok stručni nadzor provodi tvrtka Graf d.o.o.
 
Ovaj projekt dio je uređenja novih parkirališta u najvećem dubrovačkom gradskom naselju, gdje kroz nekoliko projekata na više lokacija Grad Dubrovnik investira u ukupno više od 200 novih parkirališnih mjesta.

U ulici Od izvora završeno je uređenje 11 novih mjesta, dok su u tijeku radovi na projektima ispod zgrade HRVI sa 72 nova mjesta te kod križanja Ulice Marina Kneževića i Između dolaca, gdje su radovi na 57 novih parkirališnih mjesta započeli u listopadu. S

Svi navedeni projekti  u velikoj mjeri riješit će dugogodišnje neugodnosti i problemi koje građani Mokošice imaju s parkiranjem svojih automobila.

DPP