Četvrtak, 28 Studeni 2019 20:24

Nardelli primio Župke i Župljane koji su pomogli u realizaciji emisije Lijepom našom

Još uvijek među župskim pukom odjekuju pohvale na glazbeno događanje u sportskoj dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka kada je održano javno snimanje popularne televizijske emisije „Lijepom našom“ .

Emisija je gledateljima dočarala tradicijske i kulturne vrijednosti Župe dubrovačke. Tome su doprinijele općinske službe, KUD Marko Marojica, župski vatrogasci i komunalno društvo.

Veliki osobni angažman u prezentaciji Župe, župske kulture i običaja doprinijeli su Dragica Haičman, Jele Crnčević i Perica Jakobušić koje su osmislile scenografiju i dekorirale etno kutak uz pozornicu, Made Jakobušić i Pero Grbić prezentirali su župske tradicionalne proizvode, a obitelj Jerković s Brgata otvorila je vrata svoga doma i ekipi Hrvatske televizije prezentirala spravljanje župskih tradicijskih jela.

Općinski načelnik Silvio Nardelli primio ih je u prostorijama Općine u znak zahvale za njihov nesebičan trud kojim su doprinijeli da se Župa prezentira u najljepšem svjetlu i da se upiše u ljetopis ove popularne emisije koja već 25 godina dočarava tradicijske ljepote naše domovine.

DPP

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019