lausnekretninebanner

Četvrtak, 28 Studeni 2019 20:24

Nardelli primio Župke i Župljane koji su pomogli u realizaciji emisije Lijepom našom

Još uvijek među župskim pukom odjekuju pohvale na glazbeno događanje u sportskoj dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka kada je održano javno snimanje popularne televizijske emisije „Lijepom našom“ .

Emisija je gledateljima dočarala tradicijske i kulturne vrijednosti Župe dubrovačke. Tome su doprinijele općinske službe, KUD Marko Marojica, župski vatrogasci i komunalno društvo.

Veliki osobni angažman u prezentaciji Župe, župske kulture i običaja doprinijeli su Dragica Haičman, Jele Crnčević i Perica Jakobušić koje su osmislile scenografiju i dekorirale etno kutak uz pozornicu, Made Jakobušić i Pero Grbić prezentirali su župske tradicionalne proizvode, a obitelj Jerković s Brgata otvorila je vrata svoga doma i ekipi Hrvatske televizije prezentirala spravljanje župskih tradicijskih jela.

Općinski načelnik Silvio Nardelli primio ih je u prostorijama Općine u znak zahvale za njihov nesebičan trud kojim su doprinijeli da se Župa prezentira u najljepšem svjetlu i da se upiše u ljetopis ove popularne emisije koja već 25 godina dočarava tradicijske ljepote naše domovine.

DPP

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250