lausnekretninebanner

Subota, 30 Studeni 2019 18:22

Slatke božićne radionice TZ grada Dubrovnika

Za početak Dubrovačkog zimskog festivala Turistička zajednica grada Dubrovnika pripremila je Slatke božićne radionice, koje će se od četvrtka, 5. prosinca, do nedjelje, 8. prosinca, održavati u TIC-u na Pilama za sve sladokusce i sve koji žele naučiti pripremati neke nove slastice.

Prva Slatka božićna radionica, pod nazivom Božićna bajka iz Hotela Lero, održat će se u četvrtak, 5. prosinca u 10:30 sati, kada će Jelena Lenac Rašica, kuharica i slastičarka Hotela Lero pokazati kako se pravi zdrava i slatka Torta od mrkve.

Na poslijepodnevnoj radionici u četvrtak, 5. prosinca u 16 sati, popularna dubrovačka slastičarka, Lucija Tomašić Šarić, vlasnica pastićerije Mala truba naučit će nas kako napraviti i ukrasiti božićne keksiće s medom i začinima.

Na slatkoj jutarnjoj radionici u petak, 6. prosinca, u 10:30 sati, mlada dubrovačka slastičarka s bogatim iskustvom, Erika Hauswitschka će nam pokazati izradu i ukrašavanje zdravih Božićnih keksića, bez brašna i šećera.

Petak poslijepodne rezerviran je za svima najomiljeniju slasticu, čokoladu, kada će arhitektica Irena Bastijanić koja izrađuje čokoladu punu lokalnih mirisa i začina, održati Malu školu čokolade, radionicu namijenjenu djeci.

U subotnje jutro od 10:30 sati, dubrovačka novinarka Silva Capurso na radionici pod nazivom Od bićerina do pjatina, predstavit će topli napitak od džina, ali i mirisni Božićni kolač koji je nastao prema klasiku Engleskom božićnom kolaču, u dubrovačkoj varijanti, s mirisima i okusima dubrovačkog kraja.

Vlasnica pastićerije Dolce vita, Alisa Nenadić, održat će dvije radionice pod nazivom Fast & Easy. U subotu poslijepodne od 16 sati tema će biti Čokoladne hrpice sa orašastim plodovima i suhim voćem, dok će u nedjelju ujutro od 10:30 sati tema radionice biti Kuglice sa džinom i limetom.

Završnu slatku Božićnu radionicu u nedjelju popodne od 16 sati vodit će Erika Hauswitschka s temom Božićna torta, a odnosi se na zdravu verzija Božićne torte koja se servira nakon Božićnog ručka bez brašna, šećera, jaja i mliječnih proizvoda.

Za sve radionice ulaz je slobodan, ali uz obveznu rezervaciju na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 020 312 021, radnim danom od 8 do 16 sati.

TZ grada Dubrovnika

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250