lausnekretninebanner

Utorak, 17 Prosinac 2019 20:15

Gradonačelnik Franković čestitao plivačima Juga

Povodom osvajanja 23 medalje na Zimskom prvenstvu Hrvatske održanom u Splitu, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Plivačkom klubu Jug. Prenosimo je u cijelosti:

Dragi jugaši, što drugo reći osim, svaka čast! Ovo je zaista bio veličanstveni nastup na Zimskom prvenstvu Hrvatske gdje ste osvojili čak 23 medalje u raznim disciplinama, za što je itekako uvelike zaslužan i vaš trener Frane Ćirak. Prvi put nakon 10 godina PK Jug ima seniorskog prvaka zahvaljujući impresivnom talentu Maria Šurkovića koji je osvojio još devet zlatnih i sedam srebrnih medalja. Velike čestitke također idu Michelu Brassardu koji treba biti vrlo ponosan na svoje dvije srebrne i brončane te jednu zlatnu medalju, a zajedno su s Markom Baletinom i Đivom Damićem zaslužili jedno zlato i jedno srebro u štafeti.

Siguran sam da je ovo za sve vas jedan odličan poticaj za daljnje fantastične rezultate, ali nadam se da ste svjesni kako bez sumnje inspirirate mladiće i djevojke koji će se jednog dana tek početi baviti sportom. Ovakvim fantastičnim rezultatima dokazujete da za vas granice ne postoje i da se možemo veseliti svim novim natjecanjima koji su pred vama.               

S poštovanjem,
gradonačelnik Mato Franković   

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020