lausnekretninebanner

Petak, 27 Prosinac 2019 10:13

Ispraćaj Stare godine na Sniježnici

Biciklistički klub Konavle i ove godine organizira, sada već tradicionalni, 5. uspon na Sniježnicu na Staru godinu, 31.12. te poziva sve ljubitelje bicikliranja, planinarenja, pješačenja i boravka u prirodi da im se pridruže na ispraćaju Stare godine.

Polazak za bicikliste je u 8 ispred vatrogasaca na Zvekovici (ex željeznička postaja), a novost je da u usponu ove godine mogu sudjelovati i vozači sa cestovnim biciklima. Bicikle će moći ostaviti u Kuni Konavoskoj kao i svi ostali koji planiraju nastaviti pješice do vrha. Zajedničko okupljanje i polazaka za bicikliste i planinare na uspon iz Kune je u 10 sati.

Nakon silaska biti će organizirano prigodno druženje u prostorijama kluba na Zvekovici (ex željeznička postaja). Potrebno je ponijeti prikladnu odjeću i obuću (čvrste tenisice ili gojzerice, toplu slojevitu odjeću, vjetrovku, rezervnu majicu), dovoljne količine vode i hrane za okrepu na vrhu.

Potvrdu svog dolaska kako bi događaj što bolje organizirali možete poslati u inbox na facebook stranici BK Konavle ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prvih 20 prijavljenih očekuje poklon majica i sportska torbica BK Konavle.

U slučaju loših vremenskih uvjeta na vrijeme ćete biti obaviješteni o promjenama.

DPP

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250