lausnekretninebanner

Četvrtak, 02 Siječanj 2020 20:00

Jadan je Grad u kojem je „najveća” vijest iz oporbe penzija Vida Bogdanovića

Piše:

Godina u zrcalu, retrovizoru, pogled unatrag, pregled godine, najčešći su nadnaslovi i podnaslovi na koncu i početku svake godine, a u Dubrovniku, odnosno točnije, političkom životu Grada, sve može stati u tri slova: HDZ. Tako je prošla 2019., tako će proći i 2020. godina.

Gledajući unatrag - HDZ, gledajući unaprijed – HDZ, jer...

... jer nisu potrebni veleumni novinarski komentari, nisu potrebni politički (kvazi)analitičari da vam kažu ono što svatko politički iole pismen vidi, u dubrovačkom političkom životu oporba je nestala.

... jer kakav je to kraj i kakav je to početak godine kad je jedina informacija koju se iz oporbenih redova ovih dana može spomenuti ta da je Vido Bogdanović otišao u penziju s prvim danom 2020. godine, pa eto s obzirom da to s politikom nema veze, čak ni to nije vijest, više neka kurtoazija.

Čak i posljednja sjednica Gradskog vijeća u kojoj je oporba imala priliku namučiti vladajuće i gradonačelnika Mata Frankovića prošla je kamilično, baš kao i gotovo cijela godina, baš kao i ona prije, jer na dubrovačkoj političkoj sceni nema osobe ni stranke dovoljno sposobne parirati vladajućima.

Šteta, i za Grad i za građane koji biraju, pa i za HDZ i gradonačelnika Mata Frankovića, jer za svaku vlast najgore je kad je oporbe zapravo i nema, kad egzistira samo statistički, na papiru.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020