lausnekretninebanner

Subota, 04 Siječanj 2020 20:44

Ako ste normalni onda se danas čudite jedino općem čuđenju

Piše:

Njima je eto žao, dogodila se komunikacijska greška, tako se pravdaju iz čakovečke bolnice što su mimoišli prvu rođenu bebu u tom gradu i Međimurskoj županiji u ovoj godini, a eto valjda je sasvim slučajno da je riječ o bebi romske nacionalnosti.

Zapravo nije uopće čudno da su u međimurskoj bolnici napravili tu „komunikacijsku grešku”, čudno je da se netko uopće tome čudi.

Hrvatska se posljednjih godina revizijom povijesti, rehabilitacijom ustašluka na mala vrata, vratila ne u '90. - te, već u vrijeme režima Ante Pavelića čiji grob u Španjolskoj obilaze mnogi Hrvati, kojemu se drže mise zadušnice. Jer i '90. - tih je, čini se, bilo više demokratskog duha no danas. Pustimo zakone, zakoni jesu demokratski, pogledajmo stanje nacije, a ono je ispod svake civilizacijske razine.

Stoga, nemojmo se čuditi „komunikacijskoj greški”, jer ako je normalno, a pogledajte oko sebe i vidjet ćete, čuti ćete, da je sasvim normalno ono što je nenormalno – nekome kazati da je Cigan, a da pri tome sve ima pogrdan kontekst – čemu se onda čuditi „komunikacijskoj greški” iz čakovečke bolnice.

Licemjerno je čuditi se nečemu što oko sebe vidimo svaki dan, jer jednostavno, hrvatska nacija toliko je nisko pala u poštovanju drugih i različitih da su oni normalni, kojima nenormalno nije normalno, a nažalost sve ih je manje u Hrvatskoj, mogu danas čuditi jedino općem čuđenju na „komunikacijsku grešku” iz čakovečke bolnice, koja nije bila greška dok je zastupnik romske nacionalne manjine Veljko Kajtazi nije prozreo.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250